tiistai 23. toukokuuta 2017

”Mitä sä Muurinen täällä teet?”

Otsikon lainaus on suoraan juuri sen Muurisen omasta suusta lehden kautta lainattuna. Juttu on luettavissa täällä http://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000005222260.html

Blogista puheen ollen...

Olen toistaiseksi ainakin muutaman kuukauden liian kiireinen tekemään mitään blogille. Tämä on sinänsä harmi, kun pöyristyttäviä ja naurettavia juttuja tuntuu tulevan kuin liukuhihnalta ja niihin olisi kiva heittää jotain. Ehkäpä TE heitättä jotain kommentteihin? 

Oli miten oli, tämä blogi oli jo suuntaamassa kohti kuolemaansa, mutta jotkut teistä pyysivät ja puolsivat sitä, että blogista tehtäisiin tulevaisuudessa vinkkiblogi. Jätettäisiin siis roikkumaan tänne ja päivitettäisiin sen osalta mistä ja miten saisi töitä tai mahdollisesti apuja valtion virallisten nöyryyttäjien kanssa tapellessa, tai miten selvitä työttömän arjesta jne. Ainakin toistaiseksi näin on käymässä. En myöskään sulje pois sitä, että kirjoittelisin lisää juttuja. Mahdollista on sekin, että joku muukin tulee mukaan blogia naputtelemaan, jos kiinnostusta löytyy. 

Muulta osin... voitte vapaasti jättää kommentteja posteihin tai laittaa sähköpostia, johon löytyy osoite tuolta oikealta: 

"Tietoja minusta" -> 
(klikkaa) tarkastele profiilia -> 
"ota yhteyttä" -> 
sähköposti (klikkaa hiiren oikealla napilla, valitse "kopioi sähköpostiosoite" ja liitä vastaanottajaksi lähettäessäsi spostia). 


Blogin kohtalo päätetään sen perusteella mitä viestitte loppukesään mennessä. 

Kiitos lukemisesta, kommentoinnista, sposteista. Palaamme asiaan ainakin vielä kerran.
--JJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoittaessasi kommenttia, vältä henkilöiden oikeita nimiä (paitsi omaasi, jos sen haluat kertoa) sekä henkilökohtaisuuksiin menoa ja lain rikkomista. Muuten sana on vapaa.

Huomaa, että kommenttisi on _julkinen_! Jos kirjoitat vahingossa jotain, jota et tarkoittanut julkiseksi, joudut pyytämään erikseen kommenttisi poistamista.