sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kansan manipulointi median kautta: työttömyys ja kurjuus, tervetuloa

Hei kaikille. Pitkä aika vierähtänyt viimeisestä tekstistä, mutta ei hätää. Uutta pukkaa taas, ainakin kolmen tekstin verran tähän hätään. Aiemmin mainittuun karenssiasiaan ei ole tullut mitään vastausta. Homma on edelleen puolen vuoden jälkeen "vaiheessa". Sitä odotellessa... Kävin tuossa viimeviikolla taas väijymässä avoimia työpaikkoja kuin raivokas apina. Laitoin hakukriteereiksi: työpaikka on 1) oikeasti avoinna 2) vakituinen 3) oikea palkkatyö ja 4) palkalla kykenee elämään ihmisarvoista elämää hakematta sosiaalitukia. 

Arvatkaapa montako moista työpaikkaa koko Suomen maasta löytyi viimeviikon loppupuoliskolla? Tasan 1. Valitettavasti paikassa vaadittiin koneinsinöörin papereita, joten onnea sille koneinsinöörin paperit omistavalle, joka paikan saa. ...mutta sitten itse asiaan.

Kansan manipulointi median kautta


Oletteko huomanneet aggressiivista kampanjaa, jos toistakin, joka on ollut menossa kansallisessa mediassamme...  Kampanjassa on "uutisina" puhuttu asioista, kuten siitä, että palkkojen on laskettava. Samaan aikaan on valtion virallisten virkamiesten suulla lausuttu kansalle, että "kansalaisten on totuttava siihen ajatukseen, että tuloerot tulevat kasvamaan". Samalla on rummutettu kyselyitä muun muassa iltalehden toimesta, "Kuinka pienellä palkalla olisit valmis ottamaan töitä vastaan?" Nuorten ja sliipattujen kukkopoikien ja kukoiksi itseään luulevien tyttöjen jumala, Nalle, kommentoi isänmaallisuuden puuskassa uudesta isänmaastaan Ruotsista "on turha odottaa, että Suomessa kaikki pystyisivät elättämään itsensä palkallaan" Niinpä.

:o 

Aivan. Revitään keskiluokka palasiksi ja pakotetaan suurin osa köyhiksi, jotka myyvät itsensä huutokaupalla vähiten tarjoavalle työntapaisen antajalle. Ehkä muutava fantsu pusi-pusi päästetään harvaan rikkaitten eliittiin, joka toki maailman tasolla mitattuna on köyhää porukkaa. Meillähän on vain 6 rikasta Suomessa, joista 4 on vieläpä samasta perheestä. 

Samaan aikaan hallitus ihmettelee, että mistä helvetistä me saadaan nämä verovajeet nyt paikattua, kun keskiluokkaisista, keskipalkkaisista, tuleekin köyhiä ja huonosti palkattuja? No tietenkin nostetaan veroja! Ja keksitään uusia! Ja leikataan sosiaalitukia! Ja vesitetään kansalaispalkkakin leikkaamalla se puoleen tonniin, jolla ei edes 90% maasta kykene pakollisia elinkustannuksiaan maksamaan. Näin se homma hoidetaan.

Mutta tämä palkkojen laskeminen on vain osa kampanjaa, joka tuli lähinnä tuossa kesän aikana. Sen jälkeen aloitettiin jatkumo, eli "Teille ei tule koskaan olemaan työtä"-kampanja. Aiheesta on julkaistu useita "uutisia" ja visioita, miten useille nyt työttömille ei tule koskaan olemaan työtä. Lisäksi on kerrottu, että nykyisistäkin työpaikoista 1/3 tulee häviämään "ehkä 5-10 vuoden sisällä" robotisaatiosta johtuen. Menetettyihin verotuloihin hallitus on kuitenkin jo keksinyt keinot: Nostetaan veroja! 

Seuratkaa mediaa. Tämä manipulaatiosarja hallituksen fleshlightilta, kansalliselta medialta, tulee jatkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoittaessasi kommenttia, vältä henkilöiden oikeita nimiä (paitsi omaasi, jos sen haluat kertoa) sekä henkilökohtaisuuksiin menoa ja lain rikkomista. Muuten sana on vapaa.

Huomaa, että kommenttisi on _julkinen_! Jos kirjoitat vahingossa jotain, jota et tarkoittanut julkiseksi, joudut pyytämään erikseen kommenttisi poistamista.